Üdv itt!

Bejegyezte: Eszti In | 0 megjegyzés»
Sziasztok!
Jobb oldalt leírtam, miért is hoztam létre ezt a blogot, de azért nyomatékosítom (: Biztos Ti is rengeteg gyönyörűséges holmival találkoztok a neten vagy a boltban, amit nagyon szívesen megvennétek, de túl drágának találjátok, netán túl magas lesz már az az összeg, amit abban a hónapban ilyesmire költöttetek. A cél tehát az lenne, hogy olcsón jussunk szuper cuccokhoz, mert utólag roppant büszkék lehetünk magunkra, amiért olyan sokat spóroltunk.
Én is elég gyakran bosszankodom ilyesmiken - bár manapság már nem annyira^^ -, de most elhatároztam, hogy nem csak mondogatom: "Ezt én is meg tudnám csinálni. Ráadásul párszáz forintból...". Eddig is elég sok saját készítésű kiegészítőm volt, de nem törekedtem tudatosan arra, hogy ilyesmiken spóroljak. Nemrég azonban felvetődött az ötlet, hogy másoknak is megmutassam: igen is lehetünk stílusosak költségkímélő módon.

A cikkek nagy része arról fog szólni, hogyan készítsünk ékszereket könnyen és kreatívan. Mindent le fogok írni lépésről lépésre - nagyrészt saját fotókkal illusztrálva. Ezen kívül sok más dologról lesznek bejegyzések, amikről úgy gondolom, hogy érdemes figyelemre méltatni. (divat, frizura ötletek, alapanyagok, lelőhelyek, gasztronómia és mindenféle tippek a női lét problémáinak egyszerűsítésére^^) Ha valakit érdekel egy adott téma, sok szeretettel várom a kérdéseket és a kéréseket.
Eszti

Kép: DeviantArt.com [blackbutterfly007]

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése