Fotóötletek #4 - Családi fotók

Bejegyezte: Eszti | 0 megjegyzés»


A fotóötletek-sorozat negyedik (és egyben utolsó) darabja a családi fotók készítésével foglalkozik. Ezek a képek amellett, hogy remek emlékeztetőt nyújtanak arról, milyenek voltunk, és hol jártunk, kiváló ajándéknak is bizonyulhatnak - főleg a nagyszülők számára.


A harmonikus családi fotó elkészítéséhez nem árt, ha a családtagok színben egymáshoz passzoló ruhákat vesznek fel. Különösen igaz ez a közeli képekre, hiszen hogy néz az ki, ha apuka kékben, anyuka lilában, kisfiú zöldben a kislány pedig pirosban van. Korábban már írtam is erről egy cikket, melyet ITT elolvashattok.
Ha már mindenki megvan, el lehet játszogatni a beállítással, a fénnyel és a távolsággal. Nagyon aranyos ötlet például az, hogy minden évben csinál a család egy ugyanolyan beállítású képet ugyanazon a helyszínen. Így lehet a legkönnyebben nyomon követni, ki mennyit változott. 
A sok fantasztikus póz ellenére én még mindig a spontán fotózás híve vagyok - ehhez azonban jó minőségű fényképezőgépre és ügyes fotósra van szükség. Ezzel a megállapítással le is zárom a cikksorozatot :) Remélem, segítettem abban, hogy szebb és egyedibb képek kerüljenek az albumaitokba.

Képek: Pinterest.com, WeHeartIt.com, Tumblr.com

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése