Notesz müzlisdobozból

Bejegyezte: Eszti In | 0 megjegyzés»

Üdv mindenkinek :) Rövid pihenőt tartottam a héten, de most annál rövidebb ideig jelentkezem újra. Azért ma és holnap megpróbálok minél többet frisselni. Kezdve ezzel ^^
Kell hozzá egy nagyobb fajta müzlis doboz, valamint papír, cérna, és díszítésnek csomagoló- vagy scrapbook papír - esetleg egy gomb. Ha kivágtuk a kellő méretű kartont a dobozból, a színes felére ragasszunk egy fedőlapot, majd szedjük össze azokat a papírokat, amik belekerülnek a noteszba, és varrjuk össze vastagabb fonal, valamint egy nagyobb tű segítségével. Megkönnyíthetjük a saját dolgunkat, ha a kartont előre kilyukasztjuk a megfelelő helyeken. Ezután következhet kívülre a díszítés mintás papír vagy szalagok, fonalak, gombok formájában. 
Ha azonban a képen látható megoldás segítségével szeretnénk rögzíteni a notesz fedeleit, a gombot akkor kell rávarrni, mielőtt még ráragasztanánk a papírt a mintás felére. A fonal egyik végét, amivel megkötjük, hozzá kell csomózni a gomb alsó részénél levő cérnához, a fonal másik végét pedig hosszabban kell hagyni, hogy csini masnit köthessünk rá.

Kép: innen

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése