Tökéletes ruhatár #0 - Bevezető


A mai nappal belekezdek egy - ugyan csak öt + egy részes - nagyobb szabású cikksorozatba, melynek témája a könnyen variálható, minden időben megfelelő ruhatár. Audrey, a Putting Me Together bloggere remek cikkeket írt ezzel kapcsolatban, és szuper képekkel támasztotta alá észrevételeit, így az ő postjaira támaszkodva szeretném én is megmutatni nektek, hogyan spórolhatunk pénzt a megfelelő ruhadarabok megvásárlásával.
Öt egyszerű lépés betartásának segítségével olyan ruhatárat állíthatunk össze, melyből válogatva mindig szuperül nézhetünk ki, és véges számú ruhadarab használatával rengeteg kombinációt állíthatunk össze. A cél tehát az, hogy ne csak egyféle módon hordhassuk a cuccainkat, és ne kelljen állandóan újakat vásárolnunk, hogy fel tudjuk venni a régieket.
Az elkövetkezendőkben tehát egy-egy cikkben bemutatom a megfelelő ruhatár létrehozását öt lépésben. Ezek a következők lesznek:
  • #1 Régi ruhák új köntösben
  • #2 Variálható darabok vásárlása
  • #3 A színek hatalma
  • #4 A rétegek fontossága
  • #5 Kiegészítők
Az első cikk hamarosan várható, addig még picit tanulmányozom Audrey blogját, nektek is erősen ajánlom addig, míg postolni fogok :) A Putting Me Together elérhető ITT.

Kép: WeHeartIt.com

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése