A hét képe #25

Bejegyezte: Eszti In , | 2 megjegyzés»

Kedves Mind!

El sem hiszem, hogy eljött ez a nap, de pontosan egy éve történt, hogy feltöltöttem a blogra a legelső bejegyzést. Azóta sok minden történt: volt, amikor rengeteget postoltam, volt amikor - idő hiányában - kevesebbet. Lássuk hát az elmúlt egy év statisztikáit: több, mint 16.000 látogató, több, mint 250 post, Facebook, Twitter, Photobucket és Pinterest aloldal, többezer feltöltött kép, video, tutorial és megszámlálhatatlanul sok perc, amit a blogba fektettem. De minden pillanatot élveztem :)

Szeretném megköszönni Nektek a rengeteg oldalmegtekintést, és az egyre több visszajelzést és Facebook üzenetet, amit kapok. Továbbra is arra biztatlak Titeket, hogy ne fogjátok vissza Magatokat, hisz a Common, Creative és Cheap értetek jött létre. Remélem, elégedettek vagytok az eddigi munkámmal, de ha szeretnétek, hogy valamin változtassak, várom szeretettel a hozzászólásokat. Igazán jól tűröm a kritikát ^^

Még egyszer köszönöm a támogatást! Néhány perc és jön a meglepetés a Common, Creative and Cheap első szülinapja alkalmából!

Eszti

Kép: WeHeartIt.com

2 megjegyzés:

Barta Veronika Says:

Boldog szülinapot! :)

Eszti Says:

Köszi szépen :)

Megjegyzés küldése