Lemosható heti naptár :)

Már régebben belebotlottam ebbe az ötletbe, de most újra megtaláltuk egymást^^ Végtelenül egyszerű, dekoratív és egyedi, ezen kívül olcsó is, no meg mindenek felett: hasznos. Nem kell hozzá más, csak üvegezett képkeret (egy nagy vagy hét kisebb), némi színes (esetleg mintás) karton, ragasztó, amivel összeeszkábáljuk, és persze szögek a falban, amire felakasztjuk :)
Ha szeretnéd elkészíteni, nincs más dolgod, mint belecsúsztatni a méretre vágott színes kartont a keretbe, akár egy fotót. Mondjuk, célszerű ráragasztani a kartonlapra a hét napjainak nevét, hogy ezt ne kelljen felírogatni később.

Egy nagy keretből is gyönyörűen néz ki ez a kis kalendárium, de ez drágább megoldás, és többet kell pepecselni a háttér elkészítésével is. Külön ki kell vagdosni az egyes napok hátteréül szolgáló papírt, és felragasztani egy másika kartonra.
A falra felakasztva olyannak tűnnek, akár otthonunk összes többi dísze - leszámítva persze azt, hogy ezekre nyugodtan firkálhatunk egy párszáz forintos táblafilccel :)
Képek: innen és innen

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése