Női zugok - Gardrób

A gardrób – legyen akár egyetlen szekrény vagy egy palotányi szoba – a nő életének egyik legfontosabb színtere. Hatalmas krízisek szemtanúja, és lelki válságokban bizonyítottan nyugtatólag hat a felborzolt idegekre is. Mivel ilyen kiemelkedő jelentőséggel bír számunkra, nagyon fontos, milyen bútorokkal rendezzük be, miként szortírozzuk benne a ruháinkat, és milyen színekre festjük ki.
A Zugok sorozat második részeként tehát a gardróbokról lesz szó. Felsorakoztatok pár alternatívát, és megmondom, szerintem mi az, ami jó benne, és mi az, ami nem…

Ami tetszik:
Imádom a kétszárnyú ajtókat, és ez sem kivétel :) Nagyon tetszik az a kék árnyalat, amire festették a falat, és az ajtóra felakasztott szennyeszsák. Ezeken kívül említésre méltó még a középen levő fa szekrény – főleg az a része, ahol cipőket tárolnak. Ami nem tetszik:
Sokkal szebb lenne, ha minden polc fából készült volna – ez valahogy olyan hideg hatást kelt. Ráadásul ott vannak azok a ronda műanyag dobozok is.

Ami tetszik:
Ebben a gardróbban viszont nagyon tetszenek a szekrények! Minden egyes fiók a helyén van, a cipőtartó pedig nagyon szép és praktikus. A kalapdobozokat is nagyon imádom a szekrény tetején^^

Ami nem tetszik:

Az egyetlen negatívum, ami hirtelen eszembe jut, azok a színes dobozok. Azzal semmi baj, hogy ott vannak, de szerintem borzasztó a mintájuk, és nem is illenek a gardróbba.

Ami tetszik:
A szekrények itt is gyönyörűek, és a puff ott középen imádnivaló. Ezen kívül jó, ha van egy tükör is – nem árt, ha az ember, tudja, hogy néz ki, miután felöltözött.

Ami nem tetszik:
Attól, hogy van tükör, a kerete továbbra is csúnya marad. Plusz az üveges rész nem kellene oda – főleg nem a cipőknek.

Ami tetszik:
Szép a pasztell színű fal, és a lambéria oldalt, sőt tetszik a fotel (noha a képen nem látszik annyira) a másik oldalon – a harisnya felhúzásakor például nem árt, ha le tudunk ülni valahol.

Ami nem tetszik:
A fenti cipőtároló dobozok egyáltalán nem odaillők, nem is szépek. A szőnyeg meg egyenesen ronda ebben a környezetben.

Ami tetszik:
Imádnivaló ez a gardrób a sok natúr dobozzal, meg kalapdobozzal. Igazán ízlésesen van berendezve, és még a ruhatárat is elfogadnám ajándékba :) Hatalmas pirospont a nagy ablakért is, mivel a sötét helyiség nem épp ideális az öltözködéshez.

Ami nem tetszik:
Itt az egyetlen dolog, ami nem nyerte el a tetszésemet, az a hat fiók ott középen. Nem tudom, milyen lap van rajtuk kívül, de nem túl előnyös. Mondjuk, lehetnének szebb címkék a dobozokon.

Ami tetszik:
Ezt a cipőgyűjteményt simán elfogadnám! Lenyűgöző :) Ezen kívül szuper az elrendezés és a szekrények is, a tulipánok pedig feldobják az egészet.

Ami nem tetszik:
Számomra egyedül a sámli rontja ott középen az összképet, egyébként szinte tökéletes.
Csupán a kontraszt kedvéért:




0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése