Készíts ajándékdobozt

Bejegyezte: Eszti In , | 0 megjegyzés»

A képen látható doboz elkészítéséhez nem kell mást tenned, mint beszerezni néhány ív kartont és ragasztót - esetleg szalagot vagy gombot a díszítéshez. Ezen kívül az egyetlen, amire szükség van az a nyomtatható sablon.


A karton méretre vágása után a dobozt már nagyon könnyű összerakni, csak figyelmesen meg kell nézni a sablont. A fekete vonalak mentén vágni kell, a szürke vonalakat pedig nem árt végighúzni sniccerrel, hogy egyszerűbb legyen majd behajtani - főleg, ha a karton vastag. A világosszürkére festett részeket kell beragasztózni.

Belül egy tálca van, amit ki lehet húzni, az elkészítéséhez pedig a hosszabb oldalról lógó füleket a rövidebb oldal belső részéhez kell rögzíteni, majd a szürke vonalak mentén visszahajtani az oldalak felét, és leragasztani. 
A külső résznél legelőször szintén a szürke füleket kell ragasztani, itt azonban a rövidebb oldalon jelölt szürke részt a felső négyzet alakú laphoz kell rögzíteni, a nagyobb szürke részt pedig az alsó négyzet alakú belsejéhez kell rögzíteni.
A végén szinte bármivel díszíthetjük a gomboktól elkezdve a glitteren át a szalagokig, hogy alkalomhoz és a tökéletes ajándékhoz illő legyen.

Képek és sablon: innen

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése