A hét képe #8

Bejegyezte: Eszti In , | 0 megjegyzés»

Csak mert ezek a teendőim az elkövetkezendő két hétben... Még hátravan négy vizsgám, ami azért annyira nem hangzik rosszul, mégis az. Néha rám jön a siránkozhatnék, de Titeket ez igazából nem érdekel :) Lényeg a sok vinnyogás közepette: legkésőbb jún. 26-án jövök. Persze, ahelyett, hogy tanulnék, már gyűjtögettem egy csomó ötletet, úgyhogy igyekszem bepótolni ezt a - kimondani is borzalmas - majdnem 4 hónapot.
A közeljövőben tehát várható: fantasztikus receptek otthon készült kozmetikumokhoz, néhány új cikk a Zugok-sorozatba, néhány ajánló, hogy legyen mivel eltölteni a nyarat, és persze rengeteg kreatív DIY-ötlet. Elmondhatatlanul várom már a visszatérést a blogolásba - bár jelen pillanatban minden vonzóbb lehetőségnek tűnik, mint a gerincvelő felszálló és leszálló pályáinak jellemzői ^^
Ó, és mielőtt elfelejteném: az a nagy terv, hogy kicsit terjeszkedem az elkövetkezendő időkben. Példának okáért szeretnék a blognak saját Twittert és Facebookot. Akinek van még hátra valami megmérettetés, annak egy kalappal, a többiek pedig élvezzék a nyarat, míg lehet :)

Kép: innen

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése