Country stílusú frizura


Katie, a Beautiful Mess csapatának tagja nagy Dolly Parton rajongó, ezért elkészített egy frizurát, amit ő inspirált - nekem kicsit country beütésű, és pont ezért tetszik - bár valószínűleg nem bajlódnék ennyit egy ilyen egyszerű frizura elkészítésével. 
No de lássuk azt a bizonyos egyszerű, de kicsit hosszú ideig tartó módszert:


A haj alapos feltupírozása után be kell csavarni az egészet. Igaz, hogy nem kell hozzá túl sok csavaró, mert nem akarunk pici loknikat, de akkor is elvesz jópár percet az életünkből. Természetesen erre a célra használhatunk hajsütő vasat is, vagy alkalmazhatjuk a jól bevált, hő használata nélküli módszereket. (Amik szerintem igen hasznosak.)


A csavarók eltávolítása után nem árt besütni kicsit a frufrunkat (ha van), majd az ujjainkkal oldalra fésülni. Ezután fújunk rá fixálót (de nem sokat!), majd kötünk bele hajpánt gyanánt egy csini kendőt - lényeg, hogy a csomó felül legyen, de ne egész középen, és ne hagyjunk túl sok hajat előre hullani. 
Egyébként az extradús hatás az, ami nagyon tetszik nekem ebben a frizurában, és persze Katie hajszínét is nagyon bírom :)



0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése