Oldalajánló: Fércművek


El sem hiszem, hogy eddig nem ajánlottam Nektek ^^ A vasárnapi WAMP apropóján azonban eszembe jutott, hogy postoljak egyet a kedvenc standomról. Sebők Judit remekül kamatoztatja a kreativitását az ékszerek és a textilek világában, a termékei vidám személyiségről és jó ízlésről tanúskodnak. A minden szezonban megújuló gombékszerek mellett figurákat tervez és varr (a zsebrémek örök kedvenceim maradnak), ezen kívül már üvegberakésos ékszereket is lehet kapni nála.
Érdemes megkeresni WAMP-on a csodás mütyüröket, amiket készít, mert biztosan megtaláljuk a magunkét. Nekem mostanság a textilbőrrel bevont fülbevalók a kedvenceim - büszke birtokosa vagyok egy sötétkék darabnak :)

4 megjegyzés:

Barta Veronika Says:

Nagyon klassz kis cuccok. :) Szeretem az ilyesmit, csak néha annyira el tudnak szállni az árakkal az ilyen készítők... ha valakinek van egy kis kézügyessége, akkor sokszor fele annyiért mg tudja csinálni ugyanazt akár.

Eszti Says:

Pont azért ajánlottam a Fércműveket, mert megfizethető áron kínál olyan termékeket, amiket mi otthon nem tudunk elkészíteni. (Ha csak nem veszünk magunknak egy méregdrága gombbehúzó készletet^^) Ráadásul az ott vásárolt ékszereim - amik főleg gyűrűk - nagyon tartósak, már több éve megvannak, és még mindig hordom őket.

Fércművek Says:

Köszönöm szépen az ajánlást. :)

Eszti Says:

Nagyon szívesen :)

Megjegyzés küldése