Őszi trendszínek #4 - Mustársárga

Bejegyezte: Eszti In , | 0 megjegyzés»

Következő színünk az őszi divatpalettán a mustársárga, amit talán a napsárga és egy pöttynyi barna keverékeként lehetne leírni. Legjobban persze a sötét hajszínnel és kreolos bőrrel rendelkezőknek áll, de a megfelelő árnyalat felkutatása után mindenki nyugodtan hordhatja.
Ez esetben sajnos nem nagyon találtam leírást arról, mit jelent, ha valaki nagyon szereti ezt a színt, a sárga kedvelőiről azonban a következőket írják a Szinorgia.hu-n:


Magabiztos, határozott ember vagy. Uralkodásra, vezetésre teremtettél. Jókedved, optimizmusod másokra is átragad. Fontosnak tartod a tanulást az életben, akár az iskolapadba is szívesen beülsz. Képességeidet folyamatosan fejleszted, és szívesen osztod meg másokkal is a megszerzett információt. Ha teheted, tanítasz, nevelsz. Jól látod saját magadat és másokat is. Tudatosan élsz. Érzékenységed, empátiád jó hallgatóvá, jó társsá tesz. Felelősséget érzel és vállalsz tetteidért, gondolataidért.

De itt is van az album, amit összeállítottam Nektek mustársárga cuccokból. Én nagyon kedvelem ezt az árnyalatot, szerintem remekül idézi a kora ősz hangulatát. 

exy_album's Fall trend - Mustard album on Photobucket

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése